Modern House Designs

Ons team biedt nieuwe woningbouwers zonder poespas toegang tot prachtige moderne huisontwerpen waar uw klanten graag in zullen wonen.

U hoeft niet meer voor elk ontwerp te betalen – ons abonnementsmodel betekent dat u met één jaarabonnement toegang heeft tot 100 huisontwerpen die regelmatig worden bijgewerkt, zodat u meer tijd heeft om te doen waar u het beste in bent.

Gebruik onze suite van opvallende concepthuisplannen om uw klanten voor u te winnen en uw kosten onder controle te houden.

Bied uw klanten een uitgebreide huisontwerpservice op maat, vergelijkbaar met die van de grote jongens, maar dan voor een fractie van de prijs. Tegelijkertijd behoudt u de meer persoonlijke één-op-één service op maat die u momenteel aan uw klanten geeft.

Maak deel uit van een community waar het bieden van designondersteuning aan onze abonnees, een verhoogde merkbekendheid en een evoluerende database onze prioriteit is.

HET INFORMATIEPAKKET DOWNLOADEN

Wat krijg je als je met moderne ramen en deuren werkt?
INDUSTRIE-ERVARING
Een ontwerppartner met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van kwaliteitswoningen.

DIVERSE PLANNEN
Toegang tot 100’s van hoge kwaliteit, functionele maar mooie plannen, ontworpen met het oog op het gemak van de bouw en om te passen bij elk ontwerp scenario.

VERANDERENDE DATABASE
Nieuwe plannen worden voortdurend geüpload – minimaal 50 nieuwe plannen per jaar, die maandelijks worden uitgegeven, plus regelmatig bijgewerkte gevels.

SOCIAAL MEDIA
Wees aanwezig op social media – wanneer u zich aanmeldt, zullen we uw bedrijf op onze social media pagina plaatsen en labelen, zodat uw bedrijf op ons sociale netwerk zichtbaar wordt.

Net een nieuw project afgerond met een van onze ontwerpen? Stuur ons foto’s en we plaatsen u opnieuw op onze Facebook-pagina.

ONDERSTEUNING
We zullen er zijn om u te ondersteunen tijdens het hele ontwerpproces. Het opstellen van wijzigingen + het maken van werktekeningen tegen een betaalbare prijs, zoals u dat wenst. Vragen over een ontwerp? Bel of mail ons

GEMEENSCHAP
Maak deel uit van een bouwgemeenschap die elkaar ondersteunt en opbouwt. Netwerk met bouwers met een gelijkaardige mentaliteit in heel Australië

CONCURRENTIEVOORDEEL
Onze verscheidenheid en kwaliteit van de plannen betekent dat u vanaf nu kunt concurreren met de grote franchisenemers.

EXTRA ONTWERPEN
Niets dat bij uw project past? Stel gewoon een ontwerp voor (zonder extra kosten) en we voegen het toe aan de collectie.

WERKTEKENINGEN
Krijg toegang tot onze zeer concurrerende, gereduceerde prijs bouwtekeningendienst die alleen beschikbaar is voor abonnees

MERKWIJZE
Uw merk op al onze downloadbare brochures.

Onze abonnees zijn doorzoekbaar voor het publiek wanneer ze op onze website terechtkomen – u wordt aanbevolen aan potentiële klanten in uw omgeving

ONTWERP ADVIES
Volg ons op sociale media en bekijk onze blog voor marktupdates, nieuwe bouwproducten, designtrends waar we van houden en stylingtips voor uw display-huizen.

Zoek een bouwer bij u in de buurt en bouw uw droomhuis door te zoeken naar een affiliate bouwer.