Moderne woning website

Net zoals een moderne woning bouwen komt er bij het realiseren van een modern websitedesign ook veel bij kijken. De snelle ontwikkeling van de technologie, de veranderingen in de wereldeconomie, de cyclische herhaling van de mode drukken hun stempel op de webdesignindustrie. Iets wat gisteren modern was, is vandaag volledig achterhaald. Dus, wanneer u op zoek bent naar eigentijds website-ontwerp, moet u zeker de trends in webdesign inspecteren. Er verschijnen elke dag nieuwe soorten moderne website-voorbeelden, die we elke dag met u zouden kunnen delen.

Laat ons de beste moderne website voorbeelden van een week voor u opnoemen.

In dit artikel hebben we een aantal websites up-to-date gemaakt. Ze presenteren hedendaagse hoge normen van schoonheid, functionaliteit en kwaliteit.

Dus, laten we vandaag wat inspiratie opdoen.

Voorbeelden van modern webdesign en websiteontwerp

De eerste op ons podium is een Nike website. Nike is een wereldwijd bekend bedrijf, het heeft een lange tijd van ontwikkeling achter de rug. Voorlopig zijn ze trendsetters, niet alleen op het gebied van sportkleding. Kleinere bedrijven proberen te leren en nemen Nike’s zakelijke strategieën en stijl over in de wens om iets dergelijks te bouwen.

Ja, het volgen van de dinosaurussen is een geweldige manier om te leren en te ontwikkelen. Nike website is een moderne combinatie van beknoptheid, overtuiging en mode.

Сisco: modern website ontwerp
voorbeeld van een moderne website – weblium

Bezoek de website: https://www.cisco.com/

Ook het Amerikaanse transnationale bedrijf Cisco verdient het om in onze toplijst te staan. Het is een ervaren reus in de zakenwereld.

De website van dit bedrijf vertegenwoordigt een oproep voor toekomstige ontwikkeling en interesse in sterke technologieën. De homepage van een website bevat bewegende blokken met nieuws uit de blog, een menuknop die de navigatie vereenvoudigt en over het algemeen aangenaam is voor het oog. Cisco vertegenwoordigt een geweldige combinatie van producten en informatiebronnen.

#3. Adidas Yung Serie – modern website voorbeeld
modern website voorbeeld

Bezoek de website: https://www.adidas.com/com/apps/yungUS18/

Adidas Yung Series-website staat los van de belangrijkste trends. Het gebruikte een lelijk ontwerp, geïnspireerd door de mode aan het begin van de ontwikkeling van de website.

Deze voorbeeldwebsite kan alleen worden genomen door twee tegengestelde meningen: je houdt ervan of je haat het. Deze agressieve stijl heeft de neiging om je emoties te ontlokken en je gevoelens te overdrijven, afgezien van de sneakers zelf. Zo komt het allemaal goed. Want als je iets voelt over de advertentie, merk je het waarschijnlijk op en onthoud je het product. Zo werkt moderne marketing.

Vertel ‘em Steve-Dave
Bezoek de website: https://www.tellemstevedave.com/

Een site gewijd aan audiopodcasts van Kevin Smith. Wij geloven dat de stijl perfect aansluit bij de sfeer in de audioverhalen. Het combineert donkere kleurenpalet met heldere cartoonafbeeldingen, geanimeerde paginapictogram, trekt de aandacht naar de gezichten van de auteurs op Over pagina.

Het kenmerk van deze website is in aanbouw. De webmaster heeft besloten om delen van de website op subdomeinen te maken. Het leidt u door naar een сorespondend domein als u op een bepaalde knop klikt. Controleer of deze beslissing geschikt is voor uw eigen bedrijf. Let ook op de Soundcloud integratie op de website, die zeer nuttig is voor moderne websites voor muzikanten, platenlabelstudio’s, portfolio’s.

Alfa Laval – moderne minimalistische website
modern website voorbeeld – weblium

Bezoek de website: https://www.alfalaval.com/

Alfa Laval werd in 1883 in Zweden opgericht. Voorlopig zijn ze een ontwikkeld en bekend bedrijf dat werkzaam is op het gebied van technologie voor warmteoverdracht, scheiding en vloeistofverwerking.

We zijn volledig verliefd op hun website. Het bedrijf werkt vooral in het B2B-segment, maar de website is een perfect visitekaartje voor hun service en producten. Het trekt door beknoptheid en eenvoud samen met open communicatie met een klant. Snelle navigatiepanelen helpen om in één klik de nodige informatie op de website te vinden. En heldere illustraties maken de gebruikerservaring zeer aangenaam.

Crunch Base – modern voorbeeld van websiteontwerp
modern website voorbeeld – weblium

Bezoek de website: https://www.crunchbase.com/

Crunch Base als een website die ontworpen is om te netwerken. Hier mogen ondernemers hun bedrijven op een rijtje zetten, op zoek naar investeerders, partners, collega’s. Het is gemakkelijk om de vereiste secties te vinden, met behulp van grote hoeveelheden zoekopties. Zoek in één klik met behulp van het algemene zoekpaneel in de header. Het moderne ontwerp van de website wordt gekenmerkt door intuïtieve navigatiemogelijkheden, verschillende mogelijkheden voor het registreren van een account (persoonlijk, bedrijfsaccount). Het bevat een bescheiden basisontwerp met pastelkleuren.

Dropps
voorbeeld van een moderne website – weblium

Bezoek de website: https://www.dropps.com/

De bedrijfswebsite van Dropp presenteert nieuwe manieren om het huis te wassen en schoon te maken. Ze hebben gekozen voor een vriendelijk mooi ontwerp, volgens hun bedrijfspositionering. Het doel is om de schadelijke effecten van gewone schoonmaakproducten te verminderen. Ze stellen voor om plantaardige technologieën te gebruiken voor gebruik thuis en in de buitenlucht.

Dit is een e-commerce website, het maakt online bestellingen en betalingen mogelijk.

Over design gesproken, we zijn het erover eens dat dit de beste oplossing is voor een milieuvriendelijk bedrijf. Als je naar de bodem scrollt, voel je een steeds aangenamere sfeer en raak je doordrongen van de aarde. De beslissing om daar veilige huishoudelijke producten aan te schaffen lijkt dus een keuze voor het leven te zijn.

Bij MR seo bureau kan je ook een  modern website ontwerp laten maken. Kijk op hun website voor heel wat modern website design voorbeelden.