Modern Huisgebouw

Als u op zoek bent naar de bouw of de aankoop van een nieuw huis, wordt u misschien aangetrokken tot iets milieuvriendelijkers. Of dat is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Op een gegeven moment zou je het idee kunnen tegenkomen om een modern huis te bouwen vs. hedendaagse huizen. Maar wat is het verschil tussen die twee?

Misschien is een van de meest voorkomende misvattingen als het gaat om huisontwerp het verschil tussen modern en hedendaags ontwerp. Vanuit een extern perspectief is het begrijpelijk dat iemand deze twee stijlen en ontwerpkeuzes door elkaar haalt. Hoewel er zeker veel overeenkomsten zijn tussen het bouwen van hedendaagse woningen en het bouwen van moderne woningen, zoals de neiging om grote ramen en platte daken in te bouwen, is er genoeg dat deze twee populaire stijlen van elkaar onderscheidt.

Om te beginnen worden eigentijdse huizen geassocieerd met designfacetten uit de tweede helft van de 20e eeuw, terwijl een moderne woning wortels zal hebben die teruggaan op een internationale stijl uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Wat maakt deze twee verschillende ontwerpbenaderingen nog meer uniek?

het bouwen van een modern huis dat blauw is door duurzaam 9

#1. Architectuur
Boven is een huis dat we hebben helpen creëren met een moderne architectuur. Als je het vergelijkt met de woning hieronder, die meer hedendaags is, zie je dat het moderne huis evenwichtiger en meer gestructureerd is. Omdat hedendaagse huizen minder beperkend zijn en verschillende stijlen bevatten, is er meer vrije vorm en kan een architect meer artistieke vrijheid nemen in het ontwerp. Dat wil niet zeggen dat een modern vormgegeven woning niet vernieuwend kan zijn, maar typisch eigentijdse woningen zullen zich wel iets meer onderscheiden door de uniciteit van hun vorm. Je merkt ook de overeenkomsten in de grote ramen die in elk ontwerp worden gebruikt, evenals het platte dak.

#2. Structurele elementen
Het verschil in architectuur tussen moderne en hedendaagse huizen, is er ook een verschil in de gebruikte materialen om de structuur te creëren. Moderne woningen worden vaak met traditionele materialen gebouwd en zien er aan de buitenkant vaak “normaal” uit.

Hedendaagse bouwmaterialen zijn vaak eco-vriendelijk, gerecycled, en kunnen soms zeer verschillend zijn of buiten de geijkte materialen vallen. Een voorbeeld van een outside the box materiaal is wanneer hedendaagse bouwers oude scheepscontainers gebruikten om een huis te bouwen in Santa Monica, Californië. Zo’n huis is niet voor iedereen weggelegd. Hoewel het hebben van een huis dat is gebouwd met duurzame en milieuvriendelijke materialen is iets dat stijgt in populariteit.

Het hedendaagse huis eronder heeft bijvoorbeeld zijn voetafdruk geminimaliseerd door de hoeveelheid landschapsarchitectuur er omheen te minimaliseren. Steen, baksteen en beton zijn ook veel voorkomende materialen. Dit komt door hun mogelijkheid om te worden gerecycled, hun lange levensduur en duurzaamheid. Bij Sustainable 9 werken we uitzonderlijk hard om elk huis dat we bouwen milieuvriendelijk en efficiënt te maken. Door huizen op deze manier te ontwerpen, bespaart u geld op de lange termijn, verhoogt u de waarde van het huis en zorgt u ervoor dat wij ons steentje bijdragen aan de planeet.

Gevelreiniging gezocht voor uw Hedendaagse woning

INTERIEUR: KENMERKEN, ONTWERP EN DECOR BINNENIN
#3. Eigenschappen en ontwerp
In tegenstelling tot het exterieur is het interieur meer gedifferentieerd tussen de twee stijlen. Het interieur is hoogstwaarschijnlijk de plek waar je zelf bepaalt naar welke stijl je van nature meer neigt.

In de eenvoudigste uitleg kan het eigentijdse worden omschreven als een combinatie van modernisme en minimalisme zonder zich te richten op één enkele stijl tegelijk. Het is een combinatie van de meest populaire designtrends uit de hele wereld.

Aan de andere kant, modern design is zeer onderscheidend, in die zin dat het zal beschikken over scherpe, scherpe lijnen, warme neutrale kleuren, en balans in het hele ontwerp.

Terwijl de hedendaagse zal geven uit verschillende stijlen in verschillende kamers en delen van het huis, zal het moderne ontwerp kiezen voor een stijl en vasthouden aan het. Modern design komt op deze manier vaker voor en heeft vaak de voorkeur.

Om dit te helpen illustreren, neem een kijkje op deze twee interieurs:

Moderne eiken bijgebouw en design met meubels

Het eerste beeld is een ontwerp dat Sustainable 9 heeft helpen creëren en tot leven brengen en is een voorbeeld van een modern interieur. Enkele belangrijke kenmerken om op te merken dat in moderne interieurs het gebruik van houtmaterialen en aardetinten een belangrijke rol speelt. Deze materialen helpen om een functioneel huis te creëren dat nog steeds aan de eenvoudige vorm van modern design vasthoudt. Het is zowel uitnodigend (voelt als thuis) als mooi vormgegeven!

Hedendaagse woninginrichting en stijl
Met dank aan Architectural Digest
Met ons hedendaagse voorbeeld zien we de combinatie van modernisme (trendy design) en minimalisme. Deze kenmerken, in combinatie met effen witte muren en grote ramen, zorgen voor een eigentijdse uitstraling.

Merk op dat de primaire kleuren niet warm zijn, met wit en zwart prominent aanwezig. Materialen die je vaak in het interieur van een eigentijds huis vindt zijn glas en verschillende soorten metaal, waardoor het overal kouder aanvoelt