Inspiratie voor de zomertuin

Geweldig Buiten: inspiratie voor de zomertuin. Tuinmeubelen kopen? E-Woodproductsheeft een uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen. Eigen design en snelle levering. Bekijk direct onze collectie tuinmeubelen!

Om de komst van de zomer te markeren, hebben we wat tuininspiratie verzameld, afkomstig van onze huizen die momenteel te koop zijn. Of u nu de trotse eigenaar bent van een paar potplanten in een kleine stadswerf, of u heeft een paar hectare om mee te spelen, er is hier genoeg inspiratie om uw groene duimen te laten trillen.

Bridport, Dorset
Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat de huidige eigenaar van dit jaren ’50 huis in de Marshwood Vale, vlakbij de kust van Dorset, een landschapsarchitect is, gezien de schoonheid van de buitenruimte. Het ontwerp hier gaat over het omarmen van de wilde omgeving, met behulp van wilde bloemenweiden als onderdeel van het schema om de tuin te mengen in de omliggende velden. Elders is er een productieve moestuin en fruitbomen zoals kersen, peren, dammen, appels en pruimen maken dit tot een echte bucolische bolthole.

Het maakt niet uit hoe groot uw tuin is, u zult in staat willen zijn om in de open lucht te dineren. Laat u inspireren door deze maisonnette aan London Road in Forest Hill, met glazen deuren die uitkomen op een gedekte ruimte met een eettafel in de open lucht die wordt beschut door een volwassen Japonica – de perfecte plek om uzelf in de schaduw te stellen van de middagzon terwijl u geniet van een flesje of twee.

Perren Street, Londen NW5
Verscholen achter een roze geschilderde bakstenen gevel ligt deze voormalige pianola-fabriek in Kentish Town met een uitgestrekte tuin op het zuiden. In deze weelderige tuin vindt u overvloedige groentebedden en vrij stromende nectar uit zes bijenkorven, wat bewijst dat u geen klein bedrijfje op het platteland nodig heeft om zelfgekweekt voedsel op tafel te zetten.

Grote Missenden, Buckinghamshire
Een verzonken tuin aangelegd door Chelsea Flower Show Gold Award-winnaar Andy Sturgeon zorgt voor een verbinding tussen een gerestaureerd 200 jaar oud koetshuis en twee bijgebouwen die ontworpen zijn door gerenommeerde architecten Aldington, Craig en Collinge in dit huis in Buckinghamshire. De les is hier om momenten van reflectie en contemplatie in uw tuin op te nemen, wat hier is bereikt door een rustige zithoek met uitzicht op een Koi Carp vijver.

De Sett, Totland, Isle of Wight
U hoeft niet buiten te zijn om de prachtige buitenruimte te waarderen, zoals deze RIBA Award-winnende woning op het Isle of Wight bewijst, met een beglazing van vloer tot plafond die uitzicht biedt op het groene terrein. De architectuur hier is een les in het configureren van ruimtes om verbinding te maken met de natuurlijke wereld, met een appelboom als middelpunt voor een binnenplaats en uitzicht naar buiten omkaderd door aangelegde fruitbomen.

Putnoe Lane, Bedford, Bedfordshire
Voor de groenvingerige tuinmannen zal de uitgestrekte buitenruimte van dit Art Deco huis uit de jaren ’30 veel tuininspiratie bieden om u op deze lange warme avonden bezig te houden. Van het bloemperk rond de sikkelvormige vijver tot het uitgestrekte moestuingebied en de serre, de tuin is hier een plek waar elke hoek van de buitenruimte wordt benut. Tuinhout kopen? We hebben niet alleen de meeste keuze in tuinhout, we bezorgen ook nog eens snel bij u thuis in heel Vlaanderen.