Boerderij ontwerp

EEN VOLLEDIG HERONTWORPEN BOERDERIJ UIT HET MIDDEN VAN DE EEUW…

KAART & ROUTEBESCHRIJVING
We werkten nauw samen met onze klant (een lokale MCM-expert) aan uitgebreide ontwerpupdates voor een moderne kijk op deze klassieke Bennet & Johnson Mid-Century Modern woning uit 1963. Met de erkenning van de onderliggende kwaliteit en goede botten zocht onze opdrachtgever ons op om het potentieel van de woning vrij te maken.

Om de jaren van fragmentarische projecten op te lossen, een verbeterde visuele stroom te ontwikkelen en een ruimte te creëren die ook beter zou presteren voor de groeiende familie, hebben we de plattegrond volledig opnieuw ontworpen.

Gecombineerd met de bouwexpertise van hun hoofdaannemer, de montage in het veld, uitgebreide upgrades op het gebied van energie-efficiëntie in het hele huis en een toegepaste consistente esthetiek, is deze woning nu een moderne schat.

Bezoek dit prachtige voorbeeld van wat er gedaan kan worden om een bestaande woning te moderniseren. Het eerste wat we gekocht hebben is een goeie waterverzachter in onze nieuwe boerderij.

Rondleiding door de woning plattegrond

DE 2018 TOUR VAN DE HUIZEN IS EEN GRATIS TOEGANG VERSPREID OVER HET TERREIN.
Voor locatie-informatie en een routebeschrijving is het Tour of Homes magazine beschikbaar bij alle vestigingen van Olympia Federal Savings, Hatton Godat Pantier en bij Olympia Master Builders (1211 State Avenue NE, downtown Olympia).

Daarnaast zijn er op de website van Olympia Master Builders brochure-exemplaren te downloaden.

Artisans Groepsnieuws
National Design Award! (en meer!)
De jaarlijkse nationale ontwerpprijzen van Professional Builder Magazine werden bekend gemaakt en…

Artisans Group’s Delphi Passive House werd in 2018 bekroond met de Gold Design Award for Green Architecture!
Gefeliciteerd met onze prachtige klanten die de uitdagingen van de site met ons hebben doorstaan en aan de andere kant met een ongelooflijk en duurzaam huis naar buiten zijn gekomen. En een enorme dank aan ons ongelooflijk getalenteerde team van ontwerpers en alle nauwgezette vakmensen waarmee we hebben samengewerkt aan de bouw ervan. Dit is de tweede grote nationale erkenning voor Delphi Passive House (2017 Best Single-Family Passive House) en het is een bewijs van het niveau van talent hier in het noordwesten van de Stille Oceaan.

En nog meer nieuws:

Onze overgang naar een architectuur- en designstudio is voltooid en gaat met volle kracht vooruit. Met meerdere spannende commerciële projecten (we staan te popelen om ze aan te kondigen!) en duurzame woningen die momenteel in ontwerp zijn, zijn we drukker dan ooit.
We nemen nog steeds nieuwe klanten aan, dus als u denkt aan het ontwerp van uw project voor het bouwseizoen van de komende zomer, dan moet u zeker uw hand uitsteken voordat onze lijn veel langer wordt.
De nationale vraag naar onze hoofdarchitect, Tessa Smith, en haar inzichten over hoe duurzaamheid en mooi design samen kunnen werken blijft groeien en ze zal de komende maanden op twee nationale Passiefhuisconferenties presenteren. Ze zal aanwezig zijn op de 13e jaarlijkse North American Passive House Conference in Boston (19-23 september) en op de 18e jaarlijkse North American Passive House Network Conference in Pittsburgh (17-21 oktober). Als u meer wilt leren over duurzaamheid en de bouwkunde van het Passiefhuis, bieden deze conferenties grote mogelijkheden om te leren van de mensen die de grenzen van een beter gebouwde wereld blijven verleggen.
En dat is een heleboel! We hopen jullie allemaal te zien op de komende Ronde van het Huis.